Montim te dyerve te garazhit

 

Nga Euro - Porta

Montimi i dyerve te garazhit si dhe riparimi i tyre


Ne keerkim nje Kuzhin

 

Nga Samu-Direct

Ne kerkim nje Kuzhin  e cila duhet Prodhuar ne MaqedoniDhe drguar ne Zvicer  dhe te montohetTe Interesuarit te ken me dije  se te ket vleften maximale 9.000 euro


Ndërtimtari e lartë

 

Nga MaCro-Ing

Ndërtim i shtëpive...Ndërtim i objekteve banesore...Instalime elektrike, hidro-sanitare dhe makinerike...Renovime...


SUPER OFERTE ! Kamin Montues i perfunduar PER VETEM 999EURO.

 

Nga IDEAL KAMINA

Perfitoni nga SUPER OFERTA.Kamin Montues i perfunduar (sikur ne foto) per vetem 999 EURO.Perfshire :1. Kamin EVA 12kW2. Qynga ( Inox ose Qelikut )3. Grilat e ajerit ( L ) 4. Isolation5. Funksionalizimi ( Modeli sikur nfoto me mundesi ndryshimi varesisht vendit )5 VITE GARANCIONps : Graniti nuk eshte i perfshire ne kete qmim. Per me shume na kontaktoni neTel : +37744/124-992 ( VIBER ) ; 044/944-305Ose na vizitoni ne ://Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana e djathte)Dhe//Lokali në : FerizajRr. Driton...


Tavolina te personalizuara

 

Nga ASA Decoration

krijojme tavolina te personalizuara me rezine te pershtatshme per cdo lloj biznesi.per me shume informacion vizitoni www.asadecor.al


Piktura murale

 

Nga ASA Decoration

pikturojme mure me teknika te ndryshme te pershtatshme per cdo lloj biznesi dhe mundesie ekonomike qe klienti ka.


Karike te personalizuara

 

Nga ASA Decoration

Krijojme karige te personalizuara me rezine te pershtatshme per cdo lloj biznesi.


Arredim ambjenti per festa

 

Nga ASA Decoration

Arredojme ambjente per festa te personalizuara sipas deshires se klientit, me material rezistues (rezine) ndaj ndikimeve te jashtme


Bare & Resepsione te personalizuara

 

Nga ASA Decoration

ASA Decoration realizon bare dhe resepsione te personalizuara per cdo lloj biznesi.per me shume informacion vizitoni www.asadecor.al tek kategoria bare.


Arredim Fasadash dhe ambjente te brendeshme

 

Nga ASA Decoration

ASA Decoration. realizon arredim ambjentesh te brendeshem dhe te jashtem me rezine duke gershetuar pikturen me skulpturen, kemi aritur te realizojme me dhjetra vepra fale pervojes sone 20 vjecare me vepra te realizuara ne Gjermani, Qipro, Rumani, Greqi dhe Shqiperi.


Depo e Materialit Ndërtimor

 

Nga Hasi - R Sh.p.k

HASI – R sh.p.k. është lider në tregun Kosovar për  një gamë të gjërë materialesh ndërtimi dhe artikujsh e produkte të exterierit, izolimit, fasadës dhe ngjyrave


CIMA

 

Nga CIMA shpk

Compani Ndertimi


Konstruksione metalike

 

Nga EURO PROEKT

Prodhim dhe montim i konstruksioneve të çelikut


A-GERQINA

 

Nga A-GERQINA

LAMINAT , DYER TE MBRENDSHME ,QERAMIKE.