Fasada Strukturale


Fasada strukturale të përpunuara me profil alumini dhe qelq të paranderur 4sezonal qe ndihmon në ruajtjen e temperaturës brenda shtëpisë ose objektit afarist dhe mundëson reduktimin e temperaturave të jashtme. 2013-09-09
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Poroj-Tetovë
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mure dhe fasada
Shpërndaj

Ne&pa Plast

Adresa: Drenovec-Tetovë

Telefoni: +389(0)71 319 123

Web faqe: http://www.nepaplast.com

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2000

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona