PEVALIT P100 Ngjitës ndërtimtarie

pevalit-p100-ngjites-ndertimtarie


Ngjitës ndërtimtarie

APLIKIMI

-Përdoret për ngjitjen e pllakave të qeramikës në ambiente të brendshme. 
-Në sipërfaqe të mureve apo dyshemeve. 
-Ngjitjen dhe rrafshimin e tullave të gazbetonit. 
-Trashësi mbushëse deri 2 cm. 
-Nuk preferohet për përdorim mbi sipërfaqe të përgatitura nga materialet e gipsit.

2013-09-17
Çmimi 6.00 EUR 6.00 EUR   5.10 EUR ( kg )
Vendi prodhimit Gjermani
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Ngjyra dhe llaqe
Shpërndaj

Zibing

Adresa: I.Poroj (Drenovec) Tetovo II.Neproshten

Telefoni: +38944349011 +38944527037

Web faqe: http://www.zibing.mk

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2001

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona