DRITARE IDEAL 8000


Dritare te përpunuara me profil aluplast IDEAL 8000

2013-09-09
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Poroj-Tetovë
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Dyer dhe dritare
Shpërndaj

Ne&pa Plast

Adresa: Drenovec-Tetovë

Telefoni: +389(0)71 319 123

Web faqe: http://www.nepaplast.com

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2000

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona