Tavolina Klasike me Porosi


Prodhojm Tavolina Klasike Me porosi me shumic dhe pakic Info- +38649205244 (viber)

2017-09-13
Çmimi 80.00 EUR 80.00 EUR   79.20 EUR ( copë )
Vendi prodhimit Babush
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mobilje dhe kuzhina
Shpërndaj

Kosharja Model

Adresa: Babush i Muhaxherve

Telefoni: +38649205244

Web faqe:

Vendi: Lipjan | Kosovë

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë