Prodhimi dhe Transporti i Betonit


2017-08-04
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Sojevë
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Blloqe, tulla dhe çimento
Shpërndaj

Shaqa Company Sh.p.k

Adresa: Sojevë

Telefoni: +377 44 323730

Web faqe:

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë


Produkte të ngjajshme