Pajazhin mermer


2017-07-14
Çmimi 40.00 EUR 40.00 eur (m2)
Vendi prodhimit Greqi
Garancion 1 vjet
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mermer dhe granit
Shpërndaj

Granitdizajn

Adresa: Kacanicki pat ruga per kosov

Telefoni: +38970323290

Web faqe:

Vendi: Shkup | Maqedoni

Viti themelimit: 2007

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona