Prerje dhe lakimi


Kompania ASIX CENTER ofron shërbime prerjes së llamarinës me trashësi deri 3mm (innox, hekër, alumin). 

Pjesë i këtij shërbimit është edhe dizajni i elementeve para prerjes.

Prerje realizohet ma gabim maksimal deri  0.1mm, ndërsa lakimi është me gabimi maksimal deri 1 mm.

Cmimi - sipas porosi

2017-04-23
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Prizren
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Konstruksione metalike
Shpërndaj

Asix Center

Adresa: Rr. Tranziti pn

Telefoni: +377(44) 39 36 85

Web faqe: https://www.facebook.com/Gilindere-nga-innoxi-1335320866546968/

Vendi: Prizren | Kosovë

Viti themelimit: 2014

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona