**KAMIN ELEKTRIK per vetem 159€. ** IDEAL KAMINA


SUPER ZBRITJE !!!

**KAMIN ELEKTRIK per vetem 159€. **

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15-20m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

12 MUAJ GARANCION

Na vizitoni në :
/Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana djathte)

//Lokali në : Ferizaj
Rr. Driton Islami ( Afer ETC )

+37744/124-992 ( viber ) ; 044/944-305

(Sasia është e limituar deri në hargjim te sasisë)

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

2017-02-22
Çmimi 159.00 EUR 159.00 eur (cope)
Vendi prodhimit Ska informatë
Garancion 12 MUAJ
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Kamina, stufa dhe kaldaja
Shpërndaj

Ideal Kamina

Adresa: Magjistrale Prishtine - Shkup ( Kilometri i 15 ana djatht ) dhe ne Ferizaj Rr.Driton Islami

Telefoni: +37744124992

Web faqe: http://www.oxhaqe.al

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2003

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona