**KAMIN ELEKTRIK (i bardhë) tani per vetem 399€.


SUPER ZBRITJE !

**KAMIN ELEKTRIK (i bardhë) tani per vetem 399€. **

Posedon *flake emituse origjinale te teknologjise me te fundit.
** Sistem ndezjes me touchscreen dhe derigjues
** Sistem te ngrohjes
*** 3 lloje te flakes

Dimensionet : Gj 115cm , L 55cm , Th 14cm.

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

Na vizitoni në :

/Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana djathte)

//Lokali në : Ferizaj
Rr. Driton Islami

+37744/124-992 ; 044/944-305  

Per me shume vizitoni : www.kamin.al

 


Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

2017-02-22
Çmimi 399.00 EUR 399.00 eur (cope)
Vendi prodhimit Ska informatë
Garancion 12 MUAJ
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Kamina, stufa dhe kaldaja
Shpërndaj

Ideal Kamina

Adresa: Magjistrale Prishtine - Shkup ( Kilometri i 15 ana djatht ) dhe ne Ferizaj Rr.Driton Islami

Telefoni: +37744124992

Web faqe: http://www.oxhaqe.al

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2003

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona