Laminat Kronoflooring dhe Kronopol


Laminat Kronoflooring dhe Kronopol

2016-10-13
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Gjermani
Garancion 15 vjet
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Parket dhe laminat
Shpërndaj

Decor Dyer & Laminat

Adresa: Prizren

Telefoni: +37744268547

Web faqe: https://web.facebook.com/decorprizren/

Vendi: Prizren | Kosovë

Viti themelimit: 2001

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona


Produkte tjera nga Decor Dyer & Laminat