Ujembledhes 450 mm Basic

ujembledhes-450-mm-basic


Ujembledhes 450mm me kapak Inoksi dhe me modele te ndryshme

2016-09-16
Çmimi 59.00 EUR 59.00 eur ()
Vendi prodhimit Çeki
Garancion 24 Muaj
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Banjo dhe sanitari
Shpërndaj

Drita-a

Adresa: Marigona Residence

Telefoni: +377 45 84 88 66

Web faqe:

Vendi: Prishtinë | Kosovë

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë