Ujembledhes 350 mm Inox


Ujembledhes Inox me gjatesi prej 350 mm (35cm) dhe me modele te ndryshme 

2016-09-16
Çmimi 85.00 EUR 85.00 EUR   72.25 EUR ( )
Vendi prodhimit Çeki
Garancion 24 Muaj
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Banjo dhe sanitari
Shpërndaj

Drita-a

Adresa: Marigona Residence

Telefoni: +377 45 84 88 66

Web faqe:

Vendi: Prishtinë | Kosovë

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë