Thithesja Qendrore Vacuclean 2000 Rehau


Thithesja Qendrore Vacuclean 2000 ka fuqi te motorit prejt 1350W .

Eshte e pajisur me pjeset e saj shtese te cilat shkojne si set: Papuqet e pastrimit , Gypi 8m dhe teleskopi per thithje 1m.

Dhe amortizatori i cili sherben per daljen e pluhurit jasht.

Eshte material Gjerman dhe me 24 muaj Garancion . 

2016-09-16
Çmimi 1272.00 EUR 1272.00 eur (cope)
Vendi prodhimit Gjermani
Garancion 24 Muaj
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Pajisje shtëpiake
Shpërndaj

Drita-a

Adresa: Marigona Residence

Telefoni: +377 45 84 88 66

Web faqe:

Vendi: Prishtinë | Kosovë

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë