3D Digips

3d-digips


Digips vjen së shpejti me produkt të ri: panele muri 3D me bazë gipsi!

2016-07-18
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Diber Maqedoni
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mure dhe fasada
Shpërndaj

Digips Kosova

Adresa: magj Ferizaj-Prishtine

Telefoni: +377 44 970 840

Web faqe: http://digips.com

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2008

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona