Bllok Gipsi

bllok-gipsi


 

Së shpejti bloqe gipsi prodhuar nga Digips!

Mjete ndërtimi me cilësi të lartë dhe efikas për konstruktimin e ambienteve të brendshme.

2016-07-18
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Diber Maqedoni
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Blloqe, tulla dhe çimento
Shpërndaj

Digips Kosova

Adresa: magj Ferizaj-Prishtine

Telefoni: +377 44 970 840

Web faqe: http://digips.com

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2008

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona