Finish Glet

finish-glet


Suva me bazë gipsi, për patenim (gletim) nga 1 deri në 30mm, i përshtatshëm për fitimin e sipërfaqeve shumë të lëmuara,fine dhe të rrafsha.

2016-07-18
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Diber Maqedoni
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Mure dhe fasada
Shpërndaj

Digips Kosova

Adresa: magj Ferizaj-Prishtine

Telefoni: +377 44 970 840

Web faqe: http://digips.com

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2008

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona