Fugen filler

fugen-filler


Suva ne baze gipsi qe perdoret per mbushjen e fugave me apo pa shirita dhe fortesimin e lidhjeve

2016-07-18
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Diber Maqedoni
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Materiale izoluese
Shpërndaj

Digips Kosova

Adresa: magj Ferizaj-Prishtine

Telefoni: +377 44 970 840

Web faqe: http://digips.com

Vendi: Ferizaj | Kosovë

Viti themelimit: 2008

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona