Venecia 85


2015-11-03
Çmimi 120.00 EUR 120.00 EUR   102.00 EUR ( 1 )
Vendi prodhimit ELBASAN
Garancion 5 VJET
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Banjo dhe sanitari
Shpërndaj

Rean

Adresa: ELBASAN

Telefoni: +355692841543

Web faqe:

Vendi: Elbasan | Shqipëri

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë