Gipseraj Moleraj Gold Brush


Gipseraj Moleraj Gold Brush
 Për një pamje të re dhe mahnitëse 
Përvoja shumëvjeçare dhe puna profesionaliste
Na bën të jemi më të dalluar nga të tjerët 
  Kontakt tel:070 962 566 për më shumë mund të klikoni në fb 
https://www.facebook.com/pages/GOLD-Brush/184664728298441?fref=ts

2015-08-04
Çmimi 1.00 EUR 1.00 EUR   0.99 EUR ( m2 )
Vendi prodhimit Tetovë
Garancion 5
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mure dhe fasada
Shpërndaj

Gipseraj Moleraj Gold Brush Te...

Adresa: Tetove

Telefoni: +38970962566

Web faqe:

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë