Shërbime suvatimi


Gipseraj moleraj  fasader Uni gips
Për të gjithë ju që keni nevojë për  interior dhe eksterior
Puna shumëvjeçare europiane
Na bën të jemi më të dalluar nga tjerët
Me ne ju realizoni ëndrrën e një shtëpie përrallore 
Ndodhemi në Tetovë Kontakt telefoni:072 673 913

2015-04-17
Çmimi 20.00 EUR 20.00 EUR   18.00 EUR ( m2 )
Vendi prodhimit Tetovë
Garancion 5
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mure dhe fasada
Shpërndaj

Uni Gips - Gipser, Fasader Dhe...

Adresa: Tetove

Telefoni: +38972673913

Web faqe:

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona