Fabrikë për prodhim të kuzhinave Kika


 

Me fabrikën e prodhimit të kuzhinave Kika

ju realizoni kuzhinën e ëndrrave tuaja

Me dizajne e aksesore evropiane

fabrika për prodhimin e kuzhinave Kika ju pret me 2 lokacione

Njëra në Tetovë afër rrotullimit 2 për tek Prima Center dhe tjetra në fshatin Kamjan

Kontakt telefoni : 070/256-284 & 071256284

Për më shumë keni në dispozicion  www.kika.com.mk/

Produkte me cilësi e standarde të larta me një eksperiencë të gjatë

Në fushën e kuzhinave  ju pret në çdo kohë Kika

2015-03-10
Çmimi 220.00 EUR 220.00 EUR   198.00 EUR ( m2 )
Vendi prodhimit Tetovë
Garancion 5 vjet
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Mobilje dhe kuzhina
Shpërndaj

Fabrik Per Prodhim Te Kuzhinav...

Adresa: Tetove

Telefoni: 071256284

Web faqe:

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona