Fasadë Plastike Professional

fasade-plastike-professional


GRANITI FasadëË Plastike  është llaq i gatshëm i punuar nga materiale lidhëse akrilike të kualitetit shumë të lartë, granulatit mineral dhe shtesave tjera. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të fasadave të jashtme, posaçërisht aplikohet në sistemet Termo-Izoluese të ndërtesave, me qëndrueshmëri  të madhe ndaj ndikimeve atmosferike si lagështia dhe rrezet e dritës.   

 Vendosja e Graniti Fasadë Plastike:  Në siperfaqen e rrafshuar  e vendosim bazën e fasadës me kokrriza, dhe të nesërmen  vendosim GRANITI FASADË PLASTIKE

Para përdorimit GRANITI FASADË PLASTIKE duhet të përzihet me përzirëse-mikser ose me dorë, ndërsa uji i shtohet sipas nevojës. Materiali vendoset në mure me inox gled-obëll. Përderisa materiali është i freskët me obell abribi i vendoset struktura dhe rrafshohet përfundimisht.

Mjetet e punës të pastrohen me ujë menjëhere pas përdorimit.

GRANITI FASADE PLASTIKE duhet të përdoret në temperaturë nga +5ᵒC deri në +25ᵒC. Sipërfaqet e posapërfunduara duhet të mbrohen nga shiu, era e fortë dhe rrezet e drejtëpërdrejta të diellit.

SHPENZIMI: GRANITI FASADE PLASTIKE me kokrriza 1 deri në 3 mm  shpenzimi në sipërfaqe të rrafshët është 4.0 – 4.5kg/m².

2015-01-24
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Kosovë
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Ngjyra dhe llaqe
Shpërndaj

Graniti & Co Shpk

Adresa: Zona industriale, Shirokë, Therandë

Telefoni: Tel: +377 (0) 44 120 784

Web faqe: http://www.graniti-kos.com

Vendi: Therandë | Kosovë

Viti themelimit: 2002

Numri i punëtorëve: 51 - 100 persona