Graniti Izolim Super Elastik

graniti-izolim-super-elastik


Përshkrimi:

Graniti Izolim Super Elastik është membranë elastike e gatshme për tu përdorur, pa përmbajtjen e tretësave organike. Pasi thahet formon një membranë me elasticitet të lartë, e cila nuk lejon penetrimin e ujit.

Fusha e Aplikimit:  Graniti Izolim Super Elastik është i përshtatshem për ambiente me lageshti si banjo, dhoma dushi etj, dhe aplikohet përpara se të aplikohet ngjitesi i qeramikës, qeramika dhe fugat. Është e përshtatshme për të gjitha muret dhe dyshemet me përmbajtje betoni, sipërfaqe gipsi,druri etj. Gjithsesi nuk duhet aplikuar në sipërfaqe ku ka presion uji të vazhdueshem.

2015-01-24
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Kosovë
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Ngjyra dhe llaqe
Shpërndaj

Graniti & Co Shpk

Adresa: Zona industriale, Shirokë, Therandë

Telefoni: Tel: +377 (0) 44 120 784

Web faqe: http://www.graniti-kos.com

Vendi: Therandë | Kosovë

Viti themelimit: 2002

Numri i punëtorëve: 51 - 100 persona