Aksesorë për fshisë qëndrore


  • Vroom - Dorezë 5.5m dhe 7.3m me sistem të tërheqjes  .... €261.00 / €320.00
  • Vac Sweep - Prizëm për kuzhinë + pjesët instaluese .......... €45.00
  • Set i Dorezës 10m Alliance ............................................. €268.96
  • Set i Dorezës 9m Progression ......................................... €210.05
2015-01-15
Çmimi 45.00 EUR 45.00 EUR   40.50 EUR ( cope )
Vendi prodhimit SHBA
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Pajisje shtëpiake
Shpërndaj

Home Appliance Llc

Adresa: Rr. Naser Hajrizi Nr. 82

Telefoni: +37744275161

Web faqe:

Vendi: Prishtinë | Kosovë

Viti themelimit: 2007

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona