Mobilje/Banjo


Elbasan

2014-06-23
Çmimi 1.00 EUR 1.00 EUR   0.99 EUR ( 1 )
Vendi prodhimit Elbasan
Garancion 1
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Banjo dhe sanitari
Shpërndaj

Mobileri Rean Banjo

Adresa: elbasan

Telefoni: +355692841543

Web faqe:

Vendi: Elbasan | Shqipëri

Viti themelimit: 2013

Numri i punëtorëve: Ska informatë