Dyer hyrje nga druri


Të gjithë atyre të cilët adhurojnë inventar të ndryshëm nga druri, Perpunimi i drurit ELITA-KOM e cila ushtron këtë veprimtari me një përvojë të gjatë pune, ofron artikuj shumë cilësorë nga prodhimet e drurit dhe mediapanit. 
Tek ELITA-KOMi ju mund të gjeni modele te dyerve te dhomave, dyer te salloneve, dyer hyrje, ngjyra të llojllojshme, të gjitha këto këndore dhe harkore, me dimensione standarde, apo edhe sipas porosisë.

2013-12-12
Çmimi EUR   0.00 EUR ( )
Vendi prodhimit Tetovë
Garancion 5vjet
Disponueshmëria Me Porosi
Shfaqur në kategorinë Dyer dhe dritare
Shpërndaj

Elita Kom

Adresa: Ilindenska br. 79

Telefoni: +38972218300

Web faqe: http://www.elita-kom.mk

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2006

Numri i punëtorëve: 11 - 25 persona