Betonkontakt

betonkontakt


Betonkontakt

Bazë që mundëson lidhjen e materialeve (fasad, ngjyrë etj) me siperfaqe me beton masiv.

Mbulueshmëria për m2 0.25-0.3 kg/m2

Ngjyrë pink

Paketimet: kofë 22kg,15kg dhe 4kg

2013-11-19
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Gjermani
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Ngjyra dhe llaqe
Shpërndaj

German Color

Adresa: Fushë Kosovë

Telefoni: +37744164291 +37745666353

Web faqe: http://www.germancolor.de

Vendi: Fushë Kosovë | Kosovë

Viti themelimit: 2001

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona