Tiefgrund LF

tiefgrund-lf


Tiefgrund LF- Baze akrylike që përdoret për:

  • forcimin e sipërfaqes që do të punohet,
  • izolimin e pluhurave dhe
  • i mundëson lidhje ngjyrës me murin

Nuancë transparente 

Mbulueshmëria për m2 0.15l-0.25l/m2

Paketimet: 10l , 5l dhe 1l

2013-11-19
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Gjermani
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Ngjyra dhe llaqe
Shpërndaj

German Color

Adresa: Fushë Kosovë

Telefoni: +37744164291 +37745666353

Web faqe: http://www.germancolor.de

Vendi: Fushë Kosovë | Kosovë

Viti themelimit: 2001

Numri i punëtorëve: Më pak se 5 persona