Laminat


Shitjen dhe montimin e laminatit 6mm,7mm,8mm,12mm të prodhimit gjerman dhe austriak të kompanive me renome ndërkombëtare si Egger,Krrono Emoline,Kindle 2013-09-09
Çmimi Ska informatë
Vendi prodhimit Germany
Garancion Ska informatë
Disponueshmëria Ne dispozicion
Shfaqur në kategorinë Parket dhe laminat
Shpërndaj

Ne&pa Plast

Adresa: Drenovec-Tetovë

Telefoni: +389(0)71 319 123

Web faqe: http://www.nepaplast.com

Vendi: Tetovë | Maqedoni

Viti themelimit: 2000

Numri i punëtorëve: 5 - 10 persona