logo-elita-kom

Elita KomAdresa Ilindenska br. 79
Vendi 1200 Tetovë, Maqedoni
Telefoni # +38972218300
Fax # Ska informatë
Web Faqe
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve 11 - 25 persona
Viti themelimit 2006

Të gjithë atyre të cilët adhurojnë inventar të ndryshëm nga druri, Fabrika ELITA-KOM e cila ushtron këtë veprimtari me një përvojë të gjatë pune, ofron artikuj shumë cilësorë nga prodhimet e drurit dhe mediapanit. 
Tek ELITA-KOM ju mund të gjeni modele te dyerve te dhomave, dyer te salloneve, dyer hyrje, ngjyra të llojllojshme, të gjitha këto këndore dhe harkore, me dimensione sipas porosisë.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni direkt në salonin tonë për prezantim në Tetovë që gjendet në rrugën  Ilindenska br. 79.( përballë Restauranti ERA) ose direkt ne fabriken tonë  që gjendet rrugës fshatit Strimnice.(500m afer Fabrikes Teteksit, përballë Restauranti BELI 9)

2013-12-12 41.999815,20.961542

Shpërndaj
41.999815 20.961542

Produktet e Elita Kom