logo-dpt-decor

DECOR Dyer & LaminatAdresa Prizren
Vendi 20000 Prizren, Kosovë
Telefoni # +37744268547
Fax # Ska informatë
Web Faqe
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve 5 - 10 persona
Viti themelimit 2001

Dyer, Laminat, Parket, Dritare Kulmi, Shkall Tavani, TAPETA etj.

Kompania DECOR është themeluar në vitin 2001, me një objekt me sipërfaqe të vogël, dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me programin e sotëm që kemi me mbi 200 Artikuj. E fituam besimin tek ju falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin, përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime tejet të volitshme. 
Laminati, Nenshtresat, Tapetat, Dyert, Shkallet e Tavanit, Dritaret e Kulmit, jan vetem disa nga artikujt qe kompanija jonë ju ofron konsumatoreve, dhe njokohesisht me përgjegjësi të plot ju garanton për cilësin dhe kualitetin me standarde europiane.
 Exclusiviteti për nënshtresa i fituar kët vitë nga prodhuesi më i madh i nenshtresave ne Europ Arbiton nga Polonia na  bën edhe më të fuqishëm dhe na jep kuroajo per me tutje. Ju Mirpresim!

2016-10-13 42.677388,21.163731

Shpërndaj
42.677388 21.163731

Produktet e DECOR Dyer & Laminat