logo-drita-a

DRITA-AAdresa Marigona Residence
Vendi 10000 Prishtinë, Kosovë
Telefoni # +377 45 84 88 66
Fax # Ska informatë
Web Faqe Ska informatë
Rrjete sociale Ska informatë
Numri i punëtorëve Ska informatë
Viti themelimit 2013

Drita-a eshte distributore per firma Boterore dhe me renome te medha : Rehau, Haco, Chudej, Rothenberger, Atritube,Solida, Comisa

2016-09-16 42.677388,21.163731

Shpërndaj
42.677388 21.163731

Produktet e DRITA-A