logo-asix-center

ASIX CENTERAdresa Rr. Tranziti pn
Vendi 20000 Prizren, Kosovë
Telefoni # +377(44) 39 36 85
Fax # +38138704539
Web Faqe
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve 5 - 10 persona
Viti themelimit 2014

Veprimet kryesore:

1.      Gilindera dhe shkallët- dizajnimi, prodhimi dhe montimi i shkallëve, gilinderave nga innox dhe hekërit

2.      Prerje dhe lakimi i llamarinës nga alumini, hekuri dhe innoxi deri 3mm

Kompania ASIX CENTER kryesisht punon për tregun e Zvicrës dhe për tregun në Kosovë.

Ma shume informate mund ti gjeni ne faqen e facebookut

2016-05-28 42.253172,20.727454

Shpërndaj
42.253172 20.727454

Produktet e ASIX CENTER