logo-gipseraj-moleraj-fasader-uni-gips

UNI GIPS - gipser, fasader dhe molerajAdresa Tetove
Vendi 5 Tetovë, Maqedoni
Telefoni # +38972673913
Fax # Ska informatë
Web Faqe Ska informatë
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve Më pak se 5 persona
Viti themelimit 2013

Gipseraj moleraj  fasader Uni gips
Per te gjithe ju qe keni nevoj per  interior dhe eksterior
Puna shum vjecare europjane
Na ben te jemi me te dalluar nga tjeret
Me ne ju realizoni endren e nje shtepie prallore 
Ndodhemi ne Tetove Kontakt telefoni:072 673 913

2015-04-17 42.003132,21.430149

Shpërndaj
42.003132 21.430149

Produktet e UNI GIPS - gipser, fasader dhe moleraj