logo-fabrik-per-prodhim-te-kuzhinave-kika

Fabrik per prodhim te kuzhinave KikaAdresa Tetove
Vendi 5 Tetovë, Maqedoni
Telefoni # 071256284
Fax # Ska informatë
Web Faqe Ska informatë
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve Më pak se 5 persona
Viti themelimit 2013

Me fabriken e prodhimit te kuzhinave Kika 

Ju realizoni kuzhinen e endrave tuaja 

Me dizajn e aksesor evropian 

Fabrika per prodhimin e kuzhinave Kika ju pret me 2 lokacione

Njera ne Tetove afer rotullimit 2 per tek Prima Center dhe tjetra ne Fshatine Kamjan

Kontakt telefoni : 070/256-284 & 071256284

Per me shum keni ne dispozicion  www.kika.com.mk/

Produkte me cilsi e standarte te larte me nje eksperienc te gjate

Ne fushen e kuzhinave  ju pret ne cdo kohe KIKA

 

2015-03-10 42.003132,21.430149

Shpërndaj
42.003132 21.430149

Produktet e Fabrik per prodhim te kuzhinave Kika