logo-home-appliance-llc

Home Appliance LLCAdresa Rr. Naser Hajrizi Nr. 82
Vendi 10000 Prishtinë, Kosovë
Telefoni # +37744275161
Fax # Ska informatë
Web Faqe Ska informatë
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve Më pak se 5 persona
Viti themelimit 2007

Distributor Eskluziv dhe Instalues per Thithse/Fshisa Qenderore Electrolux Beam dhe Aertechnica per Kosove dhe Shqiperi.

www.beam.com  /  www.facebook.com/fshisa.qendrore.beam

2015-01-14 42.677388,21.163731

Shpërndaj
42.677388 21.163731

Produktet e Home Appliance LLC