logo-ideal-kamina

IDEAL KAMINAAdresa Magjistrale Prishtine - Shkup ( Kilometri i 15 ana djatht ) dhe ne Ferizaj Rr.Driton Islami
Vendi 70000 Ferizaj, Kosovë
Telefoni # +37744124992
Fax # Ska informatë
Web Faqe
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve 5 - 10 persona
Viti themelimit 2003

Ju ofrojm oxhakun qe keni enderruar me cilesi te cilen ju garanton experienca shume vjecare qe nga viti 2003.

2014-08-15 42.500121,21.172550

Shpërndaj
42.500121 21.172550

Produktet e IDEAL KAMINA

Shērbimet e IDEAL KAMINA

Shpalljet e IDEAL KAMINA