logo-nepa-plast

Ne&Pa PlastAdresa Drenovec-Tetovë
Vendi 1200 Tetovë, Maqedoni
Telefoni # +389(0)71 319 123
Fax # +389(0)44 341 832
Web Faqe
Rrjete sociale
Numri i punëtorëve 5 - 10 persona
Viti themelimit 2000

Ne&Pa Plast bën prodhimin dhe montimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini,shiber dyer,fasada strukturale dhe gjysem strukturale,laminat,shkallë tavani.Dritaret janë të perpunuara nga profilat PVC te rregulluara me shumë sisteme komore me izolim për ngrohje dhe ndaj zhurmës.Profilat e plastikës ALUPLAST të përpunuara nga Ne&Pa Plast kanë formë të ndryshme të cilat janë të punuara në bazë të Cink-Kalcium,nuk janë të dëmshme për shëndetin dhe natyrën.Ky material është i qëndrueshëm ndaj rrezatimit dhe temperaturave si dhe i takon grupit B2 kundër zjarit.

Ne&Pa Plast ofron cilësi të lartë të dyerve të hyrjes duke marë në konsideratë formën dhe konstrukcionin e shtëpisë suaj-moderne,klasike,e rinovuar ose e re,dyer të tilla i japin shtëpisë suaj një pamje më të bukur.Për shumë klientë që kërkojnë një konstrukcion më të harmonizuar,Ne&Pa Plast përpunon dyer shiber dhe dyer harmonike me rrota..

 Ne&Pa Plast gjithmonë në shërbim të konsumatorëve.

2013-09-09 42.019330,20.983343

Shpërndaj
42.019330 20.983343

Produktet e Ne&Pa Plast

Shērbimet e Ne&Pa Plast